Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Uitdeuken zonder spuiten, Restylen

Zo nu en dan komt het eens voor: een deukjein uw auto.U maakt zich zorgen over de inruilwaarde, hoge reparatiekosten of roest. Zoek niet verder! Wij repareren kleine parkeerdeukjes, grotere deuken en zelfs hagelschade op een zo voordelig mogelijke wijze. Uitdeuken zonder spuiten is toepasbaar als er sprake isvan een deuk in uw auto zonder lakschade. Doormiddel van een speciale techniek wordt de deuk hersteld zonder dat de lak daarbij beschadigt. Dit proces wordt ook wel uitdeuken zonder spuiten of ‘restylen’genoemd. Door van binnenuit volgens een vaststaandpatroon druk uit te oefenen op de deuk, verdwijnt deze beetje bij beetje, totdat deze volledig verdwenen is.

Verschillende technieken

Door middel van een speciale techniek wordt de deuk hersteld zonder dat de lak daarbij beschadigd. Dit proces wordt ook wel uitdeuken zonder spuiten of restylen genoemd. Door van binnenuit volgens een vaststaand patroon druk uit te oefenen op de deuk, verdwijnt deze beetje bij beetje, totdat deze volledig verdwenen is. Verschillende technieken

 

Uitdeuken zonder spuiten kent grofweg twee technieken: de hefboomtechniek en de lijmtechniek. Bij dehefboomtechniekherstellen onze monteurs van binnenuit de carrosserie. Dit vraagt om een groot inschattingsvermogen, een uitstekende oog-hand coördinatie en het juiste ‘gevoel’ in de armen, handen en vingers bij het uitoefenen vankracht.Delijmtechniek wordt vooral gebruikt op plekken van de carrosserie waar er moeilijker van binnenuit kracht kan worden gezet. Denk hierbij aan de motorkap of het dak. De deukwordt met behulp van smeltlijm aangepakt, in combinatie met een lifttechniek of met een zogeheten slagtrekker.Tot slot polijsten wij uw auto en is de deuk volledig verdwenen.


Morgen Internet � Zorgeloos Light website