Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over Ons

Over ons

Wij zijn Autobedrijf Straver, gespecialiseerd in BMW en MINI. We nemen je graag mee in een stukje geschiedenis van ons autobedrijf. In 1991 verhuisden Johan en Ria Straver vanuit de polder richting Brabant. Ze trokken in een pand aan de Waalreseweg in Valkenswaard als Toyota-dealer. Na hier 10 jaar met plezier het bedrijf te hebben gerund, werd het tijd een nieuwe stap te zetten naar een veelzijdiger bedrijfspand. Daarom vertrokken zij in 2001 naar de Dragonder in Valkenswaard. Zes jaar later kochten zij een honderd jaar oude boerderij aan de Valkenswaardseweg in Leende. Alhoewel de stijl van het pand behouden werd, toverde het gebouw om in een waar autobedrijf. In de beginjaren fungeerde de locatie vooral als werkplaats. In de jaren die volgden werden er langzamerhand steeds meer BMW’s en MINI’s verkocht. En dat doen wij momenteel nog steeds met ontzettend veel plezier. Komt u gauw een kijkje nemen?

Met vriendelijke groet,
Familie Straver

Content Image 17
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 5

Johan & Ria Straver,
verantwoordelijk voor de werkplaats & administratie

Johan begon in de jaren 80 bij BMW in Dronten. Hij werkte hier eerst als monteur en vervolgens als chef werkplaats. Hier is het specialisme in BMW en later MINI dus ook vandaan gekomen. Na jaren in Dronten te hebben gewerkt en gewoond, werd het tijd voor de volgende stap: een eigen autobedrijf. In 1991 begon dit in een pand aan de Waalreseweg in Valkenswaard. Johan startte hier Toyota dealer Straver. Na 10 jaar vertrok autobedrijf Straver richting de Dragonder in Valkenswaard. Het bedrijf telde op een gegeven moment +/- 40 personeelsleden. Door wat harde lessen, besluiten Johan en Ria toch een stapje terug te nemen om hun gezondheid te bewaken. In 2006 wordt een overname gerealiseerd met Autobedrijf Driessen en gaan de Toyota activiteiten naar Driessen Autogroep. Maar stil zitten ze niet. In 2007 kopen zij een pand aan de Valkenswaardseweg 46 in Leende. Een prachtige oude boerderij met grote mogelijkheden. In de beginjaren werd de schuur omgebouwd tot werkplaats. Johan en Ria starten hier hun autobedrijf gericht op onderhoud, reparatie en invoering van premium auto’s. De focus lag hierin voornamelijk op BMW en MINI. Vandaag de dag stuurt Johan nog steeds de werkplaats aan. Hij stelt diagnoses, repareert en is het aanspreekpunt voor de werkplaats. Ria is verantwoordelijk voor de gehele administratie en personeelszaken. Loop vooral binnen om ons te leren ken

Arthur Craane,
verantwoordelijk voor reparaties & onderhoud

Al sinds 2016 is Arthur werkzaam bij Autobedrijf Straver. Na zijn middelbare school ging hij studeren aan het Summa College. Na deze opleiding volledig te hebben afgerond, verdiepte hij zich meer en meer in het vak van automonteur. Hij heeft zich inmiddels ontpopt tot technisch specialist. Arthur is een van de besten in zijn vak en is een absoluut talent op technisch maar ook klant-technisch vak. Elke klant kent Arthur en Arthur kent alle klanten.

Ad Straver,
verantwoordelijk voor inkoop, verkoop & leasing

Als klein kind in een Toyota showroom zag Ad wat hij ontzettend leuk vond: auto’s. Daarna volgde al snel dat hij eerder de merklogo’s kon tekenen dan hij kon praten. Na de middelbare schooltijd heeft Ad zijn studie afgerond aan de IVA en daarnaast ervaring opgedaan bij de Autodealer: Stern. Na de studie heeft Ad nog 4 jaar werkervaring opgedaan bij Stern om vervolgens de stap te zetten in het familiebedrijf.

Justine Straver,
verantwoordelijk voor bandenverkoop & werkplaats

In 2014 is Tyres4Cars als aparte merknaam in het leven geroepen om aan de grote vraag winterbanden, all season banden & uiteraard zomerbanden te kunnen voldoen. Justine studeert nog aan de Universiteit in Tilburg maar is daarnaast het aanspreekpunt voor www.tyres4cars.nl. Justine zorgt voor de juiste voorraad, scherpe inkoopprijzen & duidelijke advertenties.

Dennis,
zaterdagkracht

Dennis studeert in 2021 af aan de Havo op het Were-Di en is elke zaterdag werkzaam bij Autobedrijf Straver. Dennis wast, fotografeert, poetst, adverteert auto’s en helpt klanten in hun tocht naar de juiste auto.

Jessey Heesakkers,
stagiar autotechnicus

Jessey studeert aan het Summa college en loopt elke donderdag en vrijdag stage om het vak te leren, beginnend met het wassen van auto’s, onderhouden van klanten, foto’s maken, adverteren en hulp bij han en spandiensten. Jessey begeleiden we in zijn traject om het vak van verkoopadviseur tot in de puntjes te leren kennen.

car.png

Op voorraad
21

clock.png

Ervaring sinds
1967

star.png

Tevredenheid

9

,

8

Morgen Internet � Zorgeloos Light website