Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Uw voertuig leasen / financieren?

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit.

Autobedrijf Straver in Leende werkt daarom nauw samen met financierings- en leasemaatschappijen. Zij kunnen u als toekomstige eigenaar / eigenares van een andere auto niet alleen voorzien van professioneel advies, maar ook van de passende lease- of financieringsvorm.  

Zakelijke autofinanciering

Voor de zakelijke rijder
Is jouw oog gevallen op een nieuwe auto of occasion die je zakelijk wil aanschaffen? Wij bieden je twee interessante financieringsvormen. Met deze financieringsvormen betaal je de kosten voor de auto gespreid, profiteer je van diverse fiscale voordelen en investeer je zonder liquiditeitsverlies.

Kies je voor zekerheid of flexibiliteit?
Wij bieden je twee zakelijke financieringsvormen: Alphabet Financial Lease en Alphabet Flex Finance. Met Alphabet Financial Lease kies je voor zekerheid door een vaste looptijd en rente. Hierdoor weet je van tevoren waar je aan toe bent.. Tussentijds extra aflossen is ook mogelijk tegen bijbetaling. Na afloop van het contract is de auto van jou! Als je behoefte hebt aan meer flexibiliteit, kies je voor Alphabet Flex Finance. Hierbij heb je een variabele looptijd en rente. Deze looptijd is variabel, doordat je tussentijds boetevrij extra bedragen kunt aflossen of het gehele bedrag in één keer kunt inlossen.

De voordelen
Het financieren van een nieuwe auto of occasion met Alphabet Financial Lease of Alphabet Flex Finance biedt een aantal belangrijke bedrijfsvoordelen:
- Je betaalt aantrekkelijke, vaste maandbedragen
- De maandlasten zijn te verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken
- De auto staat op jouw bedrijfsbalans
- Je profiteert van fiscale voordelen, zoals btw-teruggave, fiscale afschrijving of startersaftrek
- Je hebt geen kilometerbeperking
- Zaken als reparatie, onderhoud, bandenvervanging en verzekering regel je makkelijk zelf
- Je kunt de financiering uitbreiden met een verzekering van Alphabet

Prive autofinanciering

Voor de particuliere rijder
In ons aanbod kom je wellicht jouw droomauto tegen! Misschien heb je voldoende eigen middelen om de auto zelf te betalen, maar dan kun je dat geld niet aan andere zaken besteden. In dat geval is een financiering voor jou een uitstekend idee. Je stapt direct in je nieuwe auto en betaalt hiervoor een maandelijks bedrag dat je geheel kunt afstemmen op jouw persoonlijke financiële situatie.

Weten waar je aan toe bent met Alphabet Private Finance
Met Alphabet Private Finance financier je je nieuwe auto of occasion met zekerheid. De looptijd en de rente staan namelijk vast. Zo weet je gedurende de gehele looptijd altijd waar je aan toe bent. Tussentijds extra aflossen is mogelijk tegen bijbetaling en na afloop van de overeenkomst is de auto helemaal van jou.

De voordelen
- Aantrekkelijke, vaste maandbedragen
- Je verlaagt de maandlasten door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken
- Je hebt geen kilometerbeperking
- Zaken als reparatie, onderhoud, bandenvervanging en verzekering regel je zelf
- Je kunt de financiering uitbreiden met een verzekering van Alphabet

Meer weten over zakelijk of prive financiering?
Bereken eenvoudig jouw maandbedrag in de financieringscalculator. Wil je liever persoonlijk contact? Kom gerust eens langs in onze showroom. Of neem contact met ons op. Wij doen je graag een passend aanbod!


Morgen Internet � Zorgeloos Light website